Lammin Ikkunat ja Ovet – Saan, mitä tarvitsen.

Lammin Ikkunat ja Ovet on 1972 perustettu ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Asiakkaamme saavat aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksemme toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaalle mittatilauksena uusinta tekniikkaa hyödyntäen, vastaamaan tämän päivän rakentamisen tiukimpia vaatimuksia. Kaikki Lammin tuotteet on suunniteltu ja tehty kotimaassa. Suomalaisen työn ja osaamisen arvostuksesta kertoo yrityksellemme myönnetty Avainlippu-tunnus.

Laatuajattelu lähtee Lammin osaavien ihmisten suhtautumisesta päivittäiseen työhönsä ja kaikkeen siihen liittyvään. Kestävä ja aidosti laatuisa tuote ja työnjälki ohjaavat yrityksen toimintaa joka päivä vuodesta toiseen.

Ikkunat ja ovet kaikkiin kohteisiin

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten. Mitat, mallit, muodot, ruudutus, hyönteispuitteet, pintakäsittelytapa, kaikki toiveet ovat vapaasti valittavissa.

Valikoimamme kattavat puuikkunat, alumiinisuojatut puuikkunat, energiaikkunat, ikkunaseinät ja erikoistuotteet. Olemme toimittaneet tuotteitamme tuhansiin kohteisiin ja lukuisiin erilaisiin rakennuksiin. Uudis- ja saneerauskohteisiin, museo- ja suojelukohteisiin sekä julkisiin tiloihin. Erikoistuotteita teemme suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia. Erikoistuotteita olemme toimittaneet mittavasti myös ulkomaille.

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen valikoiman ovia jokaiseen kotiin. Ovet sopivat sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Luotettavien ovien rakenteet ja tekniset ratkaisut kestävät kulutusta ja ovat helppohoitoisia. Peruskorjaajia palvelemme joustavalla mitoituksella. Ovet valmistetaan karmimittojen mukaan 10 mm:n jaolla, jolloin Lammin mallistosta löytyy aina tarkoitukseen sopiva ovi. Lammin Ikkunoiden ja Ovien tuotantolinjojen nykyaikainen valmistustekniikka mahdollistaa joustavat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Pystymme toteuttamaan ovet yksilöllisesti suunnitelmien mukaan – onpa kyseessä oven väri, kuviointi, aukotus, helotus tai ne kaikki.

Lammin kokonaisvaltaista palvelua

Lammin Ikkunat ja Ovet pyrkii helpottamaan ammattilaisten työtä. Teemme kaikkemme, jotta ikkunoiden ja ovien valinta, tilaus, asennus sekä huolto toimivat mahdollisimman vaivattomasti. Ikkunaremonttiin ja rakentamiseen liittyy monta vaihetta ja juuri tästä syystä verkostomme koostuu eri alan ammattilaisista, jotka tuntevat tuotteemme ja hallitsevat projektit ensiluokkaisesti.